AZR-Running, Svimming & Biking
I love gadgets...

BLOG for triathleten Coach-Z

Beginners Copenhagen Marathon 2011
My training so far.......

I made the decision in May 2010 that I would run the Copenhagen Marathon in May 2011. This is my blog about my journey there :)

Fut i nørden...
- Når nød bliver til lyst, og englene skriger

Historier fra og om den før stillesiddende IT-nørd, som pludselig blev kropsbevidst, og nu fræser asfalten op på gader og stræder i det sydvestjydske, og andre steder i verden hvor løberiet ellers bringer ham hen.

Hogfeldt
- Du kan dobbelt så meget som du selv tror, og tre gange så meget som din mor tror.

Denne blog følger mit trænings forløb, frem til det marathon jeg skal løbe i 2012 og Danmarks længeste o-løb, som jeg skal deltage i bagefter.

Lars`s løbeblog
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Spike - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

Maja's løbeblog
Se min udvikling og giv mig gode råd

Hej, mit navn er Maja og jeg er løboman.

Malles motionsblog
- Mine oplevelser omkring motion og sundhed

For mig er motion og sundhed ekstremt vigtigt. Både den fysiske og mentale af slagsen. Da jeg var yngre var jeg instruktør i aerobic og selvforsvar, og har læst en del om mad, motion og sundhed. Der fulgte desværre nogle hårde år, som gjorde at jeg kom ud af både den fysiske og mentale form. Men jeg har kæmpet mig tilbage, og er nu i fuldt vigør igen :o)

Min første blog - mest om løb
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Dipy - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

Personlig frihed
- motion og politik

Jeg deler det liberale menneskesyn: Ethvert menneske har ret til ansvar for sit eget liv. Det enkelte menneske har også pligt til ansvar for sit eget liv. Den personlige frihed er helt afgørende. Via motion tager du ansvar for dit liv hvad angår vedligeholdelse af kroppen, hvorved du også sikrer den personlige frihed forstået derhen, at det er hjernen og ikke kroppen, der bestemmer hvad du kan lave så vidt angår fysisk udfoldelse. Sørgeligt at se hvorledes mange pantsætter deres personlige frihed i en korpulent krop, der begrænser dem i deres udfoldelsesmuligheder.

T4R BLOG for 1arsenal
Løb og tanker

Når man løber tænker man, men man løber ikke nødvendigvis, når man tænker - derfor slår jeg to fluer emd et smæk, når jeg løber.

T4R BLOG for 2006kaj
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen 2006kaj - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for 58ms
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen 58ms - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for 5K
Så er programmet startet..

Hurtigere på 5km.

T4R BLOG for ADL
ADL

Jeg har løbet og trænet i 1.5 år hvor mit mål sidste år blev at gennemføre et marathon i år. Vi er tre der har trænet sammen helle foråret med det mål at gennemføre Hambotg marathon. Da vi kom til hamborg fik jeg ondt i halsen og feber. det to andre stillede op til løbet gennemførte. Jeg har derfor sat mig det nye mål at gennemføre odense marathon. Men nu er en snigende skinnebensbetændelse begyndt at drille en ellers god form. Hvis der er nogen der har et godt råd til mig vil jeg gerne høre om det. mvh ADL

T4R BLOG for aip
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen aip - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Alf dHuez
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Alf dHuez - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Andersen8930
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Andersen8930 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Andreas_T4R
import fra Garmin Træningscenter?

Kan man importere løbeture fra f.eks. Garmins Træningscenter? Det ser ud til at være meget spændende her på T4R, men jeg tror ikke jeg vil slå data manuel ind som jeg har i forvejen et andet sted. Mvh Andreas

T4R BLOG for anni
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen anni - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Ask4run
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Ask4run - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Baden72
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Baden72 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for balle
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen balle - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Bessie
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Bessie - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Bispebuen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Bispebuen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Blondie
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Blondie - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for boeriks
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen boeriks - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Brian75
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Brian75 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Bykatten
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Bykatten - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for chane
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen chane - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Chef de Krydderurt
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Chef de Krydderurt - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Christina35
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Christina35 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Cigabud
På sporet af den tabte krop

Den klassike historie... rygestoppet skal stimuleres og jeg er igang med at reclaime min krop fra tobaksindustriens kops-imperialisme!! DET SÅ FED EN FORNEMLSE AF GENVINDE KONTROL, lad mig aldrig glemme den følelse. Mål: løbe marathon slut 08. Profil: Jeg har som ung dyrket uendelige mængder motion/elite sport/fodbold og bl.a. løbet 800 meter på 2 rent som 16 årig. De sidste 10 år (fra 20 til nu plus 30) har jeg ikke lavet meget andet end at ryge. Det slut nu. Rygestop: 1 nov 2007 Løbestart: 1 nov 2007 Bloggens formål: Skulle gerne få karakter af dag/ugebog hvor jeg noterer mine oplevlser med træning og løb.

T4R BLOG for Claus
I form igen...

Så er det tredie gang jeg forsøger at komme i form . De 2 forudgående gange med skader til følge og deraf pause og mangel på motivation. Det har heddet løberknæ i 2007 og i år 2008 over-anstrengt akillessene. Typiske løbeskader. Men NU SKAL DET LYKKES. Så indtil nytår hedder det 2 -3 ture om ugen maks. 6 km. pr. tur, og jeg vil lytte til bentøjet og justere efter det... Og så er det noget at jeg ikke skal hive efter vejret, efter 2,5 km, de cykelture jeg har taget i løbet af sommeren har været en god investering.

T4R BLOG for cool2run
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen cool2run - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for dalton
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen dalton - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Danne
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Danne - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Doka
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Doka - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Don-Pep
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Don-Pep - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for donigo
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen donigo - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for DorteB
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen DorteB - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Dres
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Dres - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Edelberg
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Edelberg - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for elitehunden
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen elitehunden - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Fighter
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Fighter - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for fllund
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen fllund - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for flor
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen flor - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for fm
Chaufførens Dag Løbet 2008

En indbydelse til alle på T4R

T4R BLOG for FRIIS
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen FRIIS - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for fun2run
Træning, Tider og Tanker!

Vo2-max - Min/km - ?? ;-) !?

T4R BLOG for Gande
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Gande - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Griseløbet
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Griseløbet - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for groensund
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen groensund - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for gultentorp
vinder af t-shirt

jeg er den heldige vinder og jeg bruger str m. pft. gultentorp

T4R BLOG for hannah
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen hannah - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for hansenn
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen hansenn - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for HeidiRoskilde
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen HeidiRoskilde - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Helena
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Helena - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for HiJack
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen HiJack - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Hook
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Hook - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for hoppefroe
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen hoppefroe - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Horslev
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Horslev - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for horus
- En løbers bekendelser...

Min første blog - ja det er vel egenlig lidt pinligt at man ikke har været hoppet med på denne bølge noget før. Men nu skal det altså være. Her vil jeg dele mine tanker og oplevelser om løb, motion og livet i al almindelighed - med dem der gider læse med.

T4R BLOG for hp

T4R BLOG for HSB
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen HSB - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for iven
Så er det ved at være sidste udkald!

Ja jeg har jo i mange år truet med at skulle løbe den marathon inden jeg blev 30. Og nu er hvist ved at være tid!

T4R BLOG for JanS
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen JanS - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for jenhel
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen jenhel - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for jensgott
En nygynders kamp

Jeg har prøvet at kommet i gang med at løbe et utal af gange de sidste 25 år. Jeg vil i denne blog forsøge at beskrive lidt om mine oplevelser. Selv er jeg 41 år og bor i det vestjyske mellem Varde og Oksbøl. Min drøm er at kunne deltage i motions løb gerne af den længere af slagsen. Men lige nu kæmper jeg kampen bare for at kunne løbe en 5 km. Håber du også kan få lidt ud af det og ikke andet er det god terapi for mig ;) God løbe tur. Jens G

T4R BLOG for Jes T
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Jes T - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for jesperdl
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen jesperdl - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for jespergoeje
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen jespergoeje - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for jessen5
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen jessen5 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for jga
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen jga - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for JOCH
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen JOCH - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for johny m
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen johny m - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for jtkramme
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen jtkramme - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for KaiserPingo
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen KaiserPingo - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for kak
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen kak - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Kapa
På vej...

Jeg er kvinde på snart 40 år. Har siden Brocken Marathon oktober 07 lidt af løberknæ på begge knæ/ben. Føler en bedring, og er så småt i gang med at løbe igen. Jeg vil bruge bloggen til at registrere min træning og den fremgang der forhåbenligt følger.

T4R BLOG for Kasper Mølgaard
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Kasper Mølgaard - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for kdt
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen kdt - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Kimsen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Kimsen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for kjuhl
Mine bekendelser

Her vil jeg komme men lidt fra min hverdag. Motionisten der gerne vil mere, men har svært ved at få "tid". Hvad kan motivere? Håber det kan give, dem af jer der ligesom jeg ikke har det største løbeindeks, en trøst, at I ikke er alene om ikke at få løbet det man gerne vil. Samt til resten en mulighed for at "sparke" lidt til mig ;-)

T4R BLOG for Kjær
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Kjær - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for klry
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen klry - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for klth2007
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen klth2007 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for kongenii
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen kongenii - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for kpsport
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen kpsport - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Kraghede
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Kraghede - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for LakeRunner
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen LakeRunner - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for landpigen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen landpigen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Lars Nielsen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Lars Nielsen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Lars-Vejle
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Lars-Vejle - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for larsbue
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen larsbue - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for lds
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen lds - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Lea
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Lea - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Leth
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Leth - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Lianfa
Løbeudfordringerne

Her vil jeg skrive lidt om hvordan min træning skrider frem, alle mine problemer med den men også mine opture!!

T4R BLOG for Lille Tyksak
Du kan sgu da ikke løbe med de der korte ben...

Men jeg skal dæleme vise Jer ;-)!

T4R BLOG for Linesc
Forlæns og baglæns

Her skriver jeg om mine fremskridt og min tilbagegang i min løbetræning. Der havner nok også en fuldstændig irrelevant strøtanke eller to hen ad vejen. Se mere om min baggrund for at løbe og mit udgangspunkt i min profil.

T4R BLOG for Lyhne70
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Lyhne70 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Maj-Britt
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Maj-Britt - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for majbritt5
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen majbritt5 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Manne
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Manne - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for manse
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen manse - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Martin Hansen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Martin Hansen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for MASH
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen MASH - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for mbraundk
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen mbraundk - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Mejle
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Mejle - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for meverynice
Hjemmefra.

At være i en anden verden hvor luften, lugten og underlaget er meget anderledes.

T4R BLOG for mike2764
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen mike2764 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for MK
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen MK - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for MKR
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen MKR - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for mla
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen mla - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for morten langsø
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen morten langsø - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Mr.Swåt
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Mr.Swåt - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for nbn
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen nbn - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Nicolaisen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Nicolaisen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Nielsen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Nielsen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Nihau
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Nihau - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for OB
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen OB - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for olch
registrering af træning/løb

Sgoales topper med 122,6 km. på en dag ! måske div. datoer skulle ændres ;-)

T4R BLOG for oskar
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen oskar - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for oslipknoto
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen oslipknoto - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for P9
Den rette løber!

Den første var ikke så svær igen.

T4R BLOG for paj
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen paj - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for pbird
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen pbird - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for peterm_dk
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen peterm_dk - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for piw
En bekvemmelig løbers op og ned ture

T4R Løbe BLOG for løberen piw - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for prh
Øv øv øv osv.

Fik skade i forrige uge, det ser ud til at være overbelastning der hvor svangsenen påhæfte hælen. Det ser ud til at komme til at vare et stykke tid.

T4R BLOG for Ragna
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Ragna - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for rameki
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen rameki - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for RasmusKjær
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen RasmusKjær - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Rasser
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Rasser - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Redaktør
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Redaktør - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Rolf
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Rolf - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Run4Marathon
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Run4Marathon - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for RuneBak
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen RuneBak - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Runner-king
Runner

Hej jeg vil gerne forbedre min 5 km tid... den ligger på 19:30 Ca. nogle dage lidt over og andre lige et par sekunder under... men nu er jeg begyndt på noget intavel træning men problemmet er at jeg ikke ved hvor lange mine intavaler skal være jeg løber 4 * 500 m og ganger det op til 8*500 m og igen 12*500 m og så forfra igen og igen men er det godt nok til 5000 m ?

T4R BLOG for runner84
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen runner84 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Sberthelsen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Sberthelsen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Schmidten
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Schmidten - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for schunck
Træner til Berlin

Er netop kommet på bloggen og har kun indtastet data for august. Træner til 1.marathon i Berlin. Spændende...

T4R BLOG for SFORviking
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen SFORviking - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for silver
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen silver - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for simcax
- turen til Samsø ½ marathon '09...

T4R Løbe BLOG for løberen simcax - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Simuda
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Simuda - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for SJ
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen SJ - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Sly
Løberute

Jeg forsøger at søge i ruter, hvor gør jeg det?? Skal bruge en på ca. 12 km i morgen.

T4R BLOG for sneglen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen sneglen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for snuf
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen snuf - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for soloreimer
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen soloreimer - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Soph
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Soph - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for sorento
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen sorento - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for SPAWN
Gode råd??

Hejsa er HELT ny her og i motions verdenen så ville høre om i hardcore løber har et par gode råd til en NYBEGYNDER der gerne vil motionerer lidt?? Hvordan man undgår skader? Hvordan man holder motivationen osv?? På forhånd tak SPAWN ;o)

T4R BLOG for SQ
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen SQ - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for svennesen
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen svennesen - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for the-runner
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen the-runner - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Tilbage på sporet
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Tilbage på sporet - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Tim
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Tim - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for TinaValby
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen TinaValby - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for tj2100
Puls

Hej alle. Et hurtigt spørgsmål: Jeg er begyndt at løbe, og er ikke i speciel god form. Kan løbe langt, men ikke hurtigt. Har lige prøvet et pulsur, og ifølge det ligger min gennemsnits puls på 162 ved løb af cirka 8 km med en snit hastighed på 10 km/t. På et tidspunkt var pulsen oppe på 176... Er det ikke utroligt højt? Eller er det bare fordi jeg er i så dårlig form? Det er jo tæt på max pulsen! Nu når vi er i gang, så har jeg meget svært ved at løbe hurtigt, og bliver let forpustet. Kan det måske skyldes astma? Har ikke dyrket idræt i 5 år... Eller er det bare dårlig kondi? Og hvad skal ens puls ligge på ca. for at konditionstræne og ikke træne udholdenhed? Det er vel næsten så højt som muligt...

T4R BLOG for tjc
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen tjc - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for tullner

T4R BLOG for ultraløberen
Marathon i Esbjerg v

Hej alle. Husk allerede nu at sætte X i kalenderen søndag den 2. november Der afholder vi vores nye naturløb i Hjerting / Marbæk Plantage. Vi har fået rigtigt mange henvendelser, men det er på de 63,3 km. og det er jo dejligt, at et så langt løb er interessant! Men husk på der er også halv og hel i det natur skønne område. Jeg har via mit arbejde på Kystsanatoriet, fået lov til at have ca. 20 overnattende gæster i vores lille gymnastiksal. Så dem som kommer "lang vejs fra" kan overnatte, ved selv at have liggeunderlag med - der er toilet og en lille køleskab på stedet, og 800 meter til start og mål. Ved hurtigt tilmelding er der lodtrækning af vinpræmier. Der vil være præmier til de to hurtigste på alle tre ruter. Medaljer efter gennemført løb på hel og halv anden marathon. Væske, rosiner, frugt, muslibar på ruten Men alt ialt en flot tur i Marbæk Plantage - i skov og ved strand Venlige løbehilsner fra Tommy Hvor der er vilje, er der vej ! www.kjaervangcoaching.dk www.skjernbanknaturmarathon.dk

T4R BLOG for valentin
Valentin

Fraugdeløberen der har startet sin klub

T4R BLOG for VESTAS_CHLOD
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen VESTAS_CHLOD - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Vibeke
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Vibeke - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for webdogs
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen webdogs - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for WeberErik
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen WeberErik - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for whatwhatwhat
Lidt om løb

Noget om mine mål, resultater, overvejelser, mv. omkring løb og lidt andet

T4R BLOG for willer
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen willer - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Zebrarunner
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Zebrarunner - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R BLOG for Zucram
- En løbers bekendelser...

T4R Løbe BLOG for løberen Zucram - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er din løbedagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for Batmor
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen Batmor - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

t4r.dk blog for bomberbo3660
- en løbers bekendelser...

t4r.dk løbe blog for løberen bomberbo3660 - en del af servicen fra t4r.dk. t4r.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for carc1
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen carc1 - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for egon
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen egon - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for Elizabeth
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen Elizabeth - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for gajhede
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen gajhede - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for Henribujette
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen Henribujette - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for HSchultz
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen HSchultz - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for Jakobm
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen Jakobm - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for janitor
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen janitor - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for Lonefogs
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen Lonefogs - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for LØB JONAS!
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen LØB JONAS! - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for Mookie
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen Mookie - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for Rabaldersnus
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen Rabaldersnus - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for soer301a
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen soer301a - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for T4R
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen T4R - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.

T4R.dk BLOG for vanpost
- En løbers bekendelser...

T4R.dk Løbe BLOG for løberen vanpost - en del af servicen fra T4R.dk. T4R.dk er bl.a. din løbe dagbog på nettet. Opret løbeture, få point, vind præmier og sammenlign dig med andre motionister.