Tirsdag d. 30. november 2010

Snefri

Det er muligt, at der findes vinterløbetøj og at det er godt for træningen at løbe i sne, men når det indebære endog meget høje knæløft, så holder jeg snefri fra mit løb...

I sidste uge gik jeg en tur gennem de områder, hvor jeg plejer at løbe og der var meget sne. Nu har vi haft snestormslignende tilstand i et døgns tid, det var på et hængende hår, at min mand kom hjem i går, og i dag er vi er sneet inde. Faktisk er det meste af øen lukket ned pga sne. Skoler har lukket for undervisning, Daginstitutioner kan ikke få personale frem til institutionerne og snerydderne afventer dels at det lysner, så de kan se og undgå alle de strandede biler og dels at vinden løjer lidt af, så vejene ikke bare fyger til bag sneploven... jeg kan ikke huske hvor mange snestorme med dertil lukket ø der var sidste vinter, men måske jeg skulle begynde at  tælle.

Men når jeg ikke kan løbe, behøver jeg jo ikke dykke ned i sofaen. Jeg må hoppe på min gamle motionscykel og så har jeg fået et eller andet træningsspil til wii - det skal da testes!

Planen er at holde grundformen ved lige hen over vinteren, og så bliver det spændende at se hvordan det går med at løbe, når området igen bliver løbevenligt!