Søndag d. 19. september 2010

Hvilket antiklimaks...

 

I går var så dagen for mit ventede og frygtede Almindingsløb.

Jeg havde problemer med bentøjet tidligere på måneden, men det er blevet godt igen. Jeg har trænet alternativt... masser af løbelege på arbejde og nogle cykelture i fritiden. Jeg følte mig så klar som jeg nu kan være i år.

Men...

Så blev jeg syg!!! Jeg er simpelthen løbet (ha ha) ind i efterårets første rigtige forkølelse. Jeg siger jer, helt ærligt, jeg er så skuffet. Kunne jeg have løbet alligevel? Jeg overvejede det, men jeg kunne dog godt selv se det formålsløse i det.

...

Nu skal jeg lige komme mig over det her, men så må jeg finde mig et nyt mål... For en ting er sikker. Jeg vender frygteligt tilbage!

 

 

Tirsdag d. 7. september 2010

1-0 Almindingen

 

Ja, som i ser vandt Almindingen denne runde.

I søndags var jeg en tur i Almindingens bakker, og det var ikke nogen speciel god oplevelse. For min del kunne det vel lige så godt have været Mont Blanc. Mine ben ville i hvert fald bestemt ikke det samme som mig. De var tunge som bly. Faktisk følte jeg allerede i tirsdags, at der var noget i vejen, men jeg ignorerede det. I dag har jeg så undladt at løbe. Det er ellers en dag hvor jeg normalt har god tid til det. ØV.

I dag skulle jeg dog alligevel køre for både den ene og den anden søn, så eftermiddagen var ligesom booket op. Men... Jeg så to personer løbe på mine veje... grr... jeg vil også!!! Jeg tror dog, at det er den rigtige beslutning. Jeg har taget for hårdt fat, og mine ben vil gerne have lidt hvile. De er trætte.

Det er dog s.... irriteterende, for det kan hurtigt blive den 18. september, og selvom det ikke gælder om at vinde (tror mig, jeg er i en helt anden galakse end Bornholms top motionister), så vil jeg jo heller ikke tabe... hvem gider at komme sidst?

Nu må jeg bare udnytte min profession og få bevæget mig lidt på arbejde :-) I morgen skal vi i skoven og bl.a. forberede en lille løberute, på torsdag er der idrætsdag, hvor jeg skal lave bevægelsesfortællinger i ca. 1-1½ time (med skiftende hold) på fredag.... jeg finder på noget! - Nogen der vil gætte på hvilken profession jeg har?

Selvom dette føles som et skridt baglæns, så er jeg dog stadig ved godt mod. Denne gang bliver jeg ved!!!

 

Solskinshilsner,

Pia