Torsdag d. 10. marts 2011

Årets første tur og målet for 2011

I dag kom forårsfornemmelsen helt ind under huden, nu måtte jeg bare ud på en længe ventet løbetur.... ah.... dejligt :-)

Sidst jeg var afsted var i midten af november og så kom der ellers sne, sne og endnu mere sne! Jeg ved godt, at der findes udstyr til vinterløb, men jeg er ikke terrængående, og jeg kan ikke lide at løbe i hverken høj sne, ujævn is eller alt for meget under frysepunktet...

Jeg har i mellemtiden forsøgt at holde formen ved lige ved først og fremmest utallige ture med sneskovlen... og min kondicykel. Og ikke helt uden held. Denne morgen hvor jeg vovede mig ud på årets første løbetur vendte jeg hjem med en god følelse i kroppen. Det gik rimeligt og nu i aften, i skrivende stund, har min krop det stadig rigtig godt, så min alternative vintertræning har båret mig gennem bl.a. jul og nytår uden at min krop er gået helt i fordærv.............

Stien var dog en del steder stadig dækket af et tykt og meget ujævnt lag is, så jeg funderer på om jeg skal holde mig til byløb den nærmeste fremtid. De fleste fortove er nemlig helt fri for is/gammel sne... men nu har det jo regnet en hel del i eftermiddag/aften (jeg havde faktisk helt glemt hvordan regn føles..!) så måske det kan rydde lidt ud i resterne fra vinterens snestorme?

Målet i 2010 var at komme i gang med at løbe, at blive en løber. Det lykkedes.

Målet i 2011 må så være noget stabilitet i træningen. I år vil jeg gerne se nogle resultater. På distancen, tiden og/eller vægten.

 

/Pia