Onsdag d. 18. april 2012

Berlin Halvmarathon - Årets første konkurrence!

Så er der gået 3 uger siden jeg kom hjem fra Berlin Halvmarathon. Kæmpe oplevelse og perfekt løbevejr.

Jeg havde ikke de store forventninger, efter at min sæson ikke var startet som jeg havde håbet. Men jeg startede ud i et frisk tempo - og jeg må sige at jeg blev meget overrasket over at det holdt, og at jeg kunne komme igennem i en tid som sagde 1:31:22 - noget bedre en jeg havde turde drømme om.

Men det giver mig troen på at jeg kan gøre en god figur i årets "Extrem Marathon" i Silkeborg sidst i Maj, og ikke mindst det store mål sidste week-end i September - Berlin Marathon......

Tirsdag d. 3. januar 2012

En ny sæson!!

Så sluttede sæsonen 2011, det har været en rigtig god, spændende og oplevelsesrig sæson.

Jeg started som jeg skrev med en halvmarathon i Holstebro med en lovende tid på 1:33 med føret taget i betragtning. Så var jeg i Berlin sammen med en masse glade løbere fra "Holstebro Avis-marathon", som jeg i øvrigt har fulgt som træner/fartholder. Nå men i Berlin løb vi halvmarathon i det skønneste sommervejr - Det var dog en smule for varmt til at jeg kunne løbe under 1:30 som var målet, men en dejlig tur, som gjorde at jeg kunne nyde Berlin lidt mere en de gang jeg har været nede og løbe en hel.

Af andre løb jeg har deltaget i, kan jeg nævne "Extrem Marathon" i Silkeborg, som i sig selv ikke er et marathon, men et etapeløb over to dag, hvor man ialt løber 50 km, men man skal selv finde rundt, og man skal selv transportere mad, sovepose og telt - undervejs skal man så lige svømme over et par søer og åer, men det er helt klart et rigtig godt arrangement, som jeg helt sikkert skal prøve igen i år, hvis alt flasker sig.

Den nye sæson byder på nogle faste ting - Halv- og hel-marathon i Berlin og som sagt før Extrem Marathon i Silkeborg, og så har jeg lige set et nyt løb i Thy, som jeg syntes kunne være rigtig spændende (Thy Trail Marathon). Man slutter i Klitmøller, så afhænger starten af om man løber hel- eller halv. Men jeg tror de har lavet et løb der oppe, som gi´r en rigtig god naturoplevelse.

Så har jeg nogel løbevenner som jeg dyrker lidt adventurerace med, dem skal jeg nok også lege lidt med ;-)

Jeg håber at i alle får en rigtig god sæson 2012.

Så er der næsten gået et år.

Fredag d. 18. februar 2011

Holstebro Bymarathon

Så nærmer weekenden sig hvor der skal løbes halv- og hel-marathon i Holstebro.

Det plejer at være rigtig hyggeligt på en meget afvekslende rute rundt i byen. www.holstebrobymarathon.dk/joomla/

Jeg er nu lidt spændt for løbet, dels fordi underlaget ser ud til at være lidt iset/snefyldt, men også fordi det var meningen at jeg skulle bruge løbet som et pejlemærke af hvor min træining ligger i forhold til Berlin halvmarathon i april.

Det er et løb jeg ser meget frem til, jeg har allerede løbe marathon i Berlin to gange, og det har været en kolosal oplevelse, så jeg glæder mig meget til at se om det er lige så stort en oplevelse.

/Søren

 

Søndag d. 7. november 2010

Rigtig god oplevelse

Lørdag eftermiddag kl. 13.30 gik starten til vestjysk halvmarathon - jeg var ikke helt sikker på hvor det ville ende.

 

Vejret var perfekt 10 grader og en frisk vind. Vinden havde ikke den store betydning de første 9 km, da den lå pænt i ryggen, men efter hånden som vi kom tættere på mål kunne jeg mærke den mere og mere i ansigtet.

 

Udgangstempoet var for mig nok lige optimistisk nok, men jeg fik det rettet til efter jeg var forbi 5 km. Fornemmelsen blev bedre og bedre det ender nok ok i dag.

 

Og til sidst var en blanding af optimisme og overskud med til at bære mig de sidste km. mod målstregen.

 

For mig er sæsonen slut. Nu skal en grundform mod næste sæson bygge op - og jeg glæder mig allerede.

 

 

Fredag d. 5. november 2010

Så er 2010 snart slut

På lørdag løber jeg 1/2 marathon i Mejdal. En god flad rute i vestjylland. Det er en god måde at slutte sæsonen på.

En sæson der har budt på to marathon en i København og en i Berlin. To gode oplevelser - så nu ser jeg frem til at slappe lidt af inden en ny men også spænden sæson skal starte op.

Håber "De gamle drenge" (en lille gruppe løbeglade, men også lidt gamle drenge som har en lille klub her på siden) vil være med til at motivere hinanden i løbet af det næste år.

Rigtig mange løbe-hilsner

Søren Steffensen

Torsdag d. 4. november 2010

Adventure Race i Århus

Havde en rigtig god dag i Århus - Jeg var med til Århus Coastzone Challenge sammen med et par rigtig gode venner.

For et lille års siden begyndte jeg at snuse lidt til adventure-sporten. Det er en spændende og meget afvekslende sport - indtil nu har jeg nemlig mest løbet 1/2 og helmarathon.

De seks timer som konkurrencen varede blev blandt andet bedrevet med MTB-o og orienteringsløb, kanosejlas, kick-bike og mange andre sjove ting.

Vi glæder os virkelig meget til at deltage igen næste år - rigtig godt arrangement .