Onsdag d. 6. juni 2012

Start på BLOG

Træthed, møre ben, skelettet, der knalder direkte i asfalten. Hva´ faen gør man det dog for? Tre gange om ugen, oven i købet frivilligt, oven i købet tilmeldt løbeklub, oven i købet i sin fritid....

Allerede hjemme havde jeg den der evige, indre diskussion med mig selv. Hård kuling udenfor, træthed i det indre liv, lidt kedsomhed, rastløshed. Og dog...

I de ti år, jeg har løbet, har jeg kun oplevet to eller tre gange at måtte klæde om igen, efter at skoene var snøret. Det var noget med pludseligt opstået uvejr og den slags. Og jeg vil gerne høre fra nogen, hvis de nogensinde har fortrudt en løbetur. Sådan: "Nej, hvor var det dog tidsspilde og ærgerligt, at jeg tog ud i dag". Jeg har ikke oplevet det før, som sagt, hvis nogen har, vil jeg gerne høre, hvordan det er:)

Nej, altid er der den der fornemmelse af at mærke sin tilværelse helt ekstraordinært, når man kommer hjem. Turene er forskellige, fordi der er meget, der kan påvirke dem. Men alle vi, der løber, ved, at når de første tyve minutter er overstået, og "den anden luft" indfinder sig, så opstår der sig en salighed, som er så udefinerlig.

Dage som disse, hvor vi ellers jamrer over, at sommertemperaturerne lader vente på sig, er jo de perfekte til løbeturene. Det er ikke koldt, ikke varmt, og man kan "drikke luft". Mærke den kølige luft gennem svedblusen, undgå insekter i øjne og mund. Herligt.