Søndag d. 15. august 2010

Hold k.... det var hårdt!

Ja, ja, i dag kom jeg så endelig ud på den rute, som det er meningen, at jeg skal kunne løbe om få uger.

Yeah right!

Lige nu tænker jeg, at jeg aldrig kommer til at kunne løbe hele den rute. Men på den anden side, så havde jeg jo heller ikke forventet, at det ville være nemt at komme i god form igen, når det nu reelt er flere år siden jeg sidst var i god form...   men håbet...    

Jeg når det ikke til dette års Almindingsløb, men jeg må gøre det så godt jeg kan, og så vil jeg hænge i, blive ved med at træne og så forhåbentlig nå mit mål til næste år. Intentionen er der. Motivationen er der (lige nu i hvert fald) så m¨å jeg se om jeg kan få lidt styr på mine dårlige vaner, så jeg ikke hele tiden modarbejder mig selv.

Ja, se, der er der nemlig noget at skrive om!

 

Kommentar

1. horus kommenterede...

Super at du klør på! Så skal du nok nå dit mål.

Du har ikke overvejet at finde et løb eller 2 inden næste års Almindingsløb, så du har nogle delmål der kan hjælpe med motivationen undervejs? Et helt år er trods alt lang tid, og (ud fra egen erfaring) kan man i tunge perioder være tilbøjelig til at tænke... der er jo laaaang tid til, så jeg springer liiiige denne løbetur over ;-)

Held og lykke med projektet!

Mvh.

Daniél

2. Lea kommenterede...

Hej piw,

Er enig med Daniél. Er der ikke et motionsløb eller to, du kan stile efter i første omgang? F.eks et 5 km kvindeløb eller lignende, som du kan løbe sammen med en veninde. Jeg har gode erfaringer med at løbe (og træne til motionsløb) sammen med en løbepartner. Hvis man har en aftale med en anden, kommer man afsted - også på de dage, hvor lysten ikke lige er der, eller hvor det regner/blæser/sner derude. Deltagelse i motionsløb giver øvelse i at løbe i sit eget tempo, i stedet for at følge flokken (har selv måtte gå de sidste 6 km af et halvmarathon, fordi jeg fulgte nogen, der var i bedre form end mig - øv).

God træning og held og lykke med det.

Hilsen Lea

3. piw kommenterede...

I foråret deltog jeg i mit livs allerførste motionsløb. Et kvindeløb på 5,4 km. Det var sjovt og gik både bedre og dårligere end ventet. Jeg fik en for mig udmærket tid, men jeg kom netop til at følges med nogle, der løb lidt for hurtigt, så jeg måtte gå lidt en kort overgang. Men det var bestemt en positiv oplevelse, så det vil jeg gøre igen næste år.
Samtidig kan det så også være et delmål :-) Næste gang skal jeg løbe hele vejen (holde mit eget tempo) og helst hurtigere!

Navn
Hjemmeside
E-mail
E-mail adressen bliver ikke vist for andre
Husk mig
Kommentar

CAPTCHA Indlæs igen
Skriv tegnene, der vises i billedet ovenfor