Fredag d. 4. juni 2010

Solskin på Kastellet... eller en kvinde og teknik...

Jeg trængte simpelt hen til at komme afsted i dag og havde besluttet mig for at afprøve sådan en Nike-løbe-tingest, som man sætter til Ipod'en. Og ja, det lykkede simpelt hen ikke og den målte at jeg havde løbet 100 meter. Jeg kan muligvis tage fejl - og jeg ved f.eks. at jeg rent faktisk ikke løb 3,5 km den første gang jeg kom i gang med at løbe, men kun ca. 3,045. Well - jeg fik da lidt opmuntrende ord med på vejen: "Du har nu løbet 5 minutter" og så fremdeles og nu vil jeg så overvejer om jeg vil prøve og se om jeg kan få skidtet til at virke.

Summer summarum jeg kom afsted og jeg er klar over, at man skal passe på med ikke at overdrive her til at starte med, men på den anden side så løber jeg virkelig langsomt, så det går nok, så længe jeg holder øje og føler efter, hvordan bentøjet har det.

Jeg er i hvert tilfælde rigtig glad og det tæller vel også? 

Kommentar

1. Malene kommenterede...

Hej - jeg har også problemer med den dér Nike-dims - er det den til skoen?

Og så får du lige et opmuntrnde ord fra mig - det er godt gået. Og løbet! Og det tæller nemlig at være rigtig glad!

2. Dipy kommenterede...

Hej

Det er bare så skønt at komme ud og løbe når vejret er som i dag. Ja pas på ikke at overdrive aktiviteten til at starte med også selvom du løber langsomt...

Mange hilsner Gitte

3. Lille Tyksak kommenterede...

Hej Dipy og Malene,
Mange tak for Jeres hilsner. Jeg har haft en periode, hvor jeg har været lidt for træt og lidt for trist, men i takt med at jeg har fået energien tilbage og er begyndt at løbe, er det som ren magi.

Mange hilsner
Sue

4. Lille Tyksak kommenterede...

PS.
Malene - jo det er netop sådan en dims til skoen.

5. horus kommenterede...

Super at du er ved at bryde den "dumme cirkel" og er ved at komme ud og løbe igen.... det er utroligt så svært det kan være at komme afsted - specielt når man tænker på hvor GODT ham har det allerede når man har været afsted et par gange ;-)

Men op med humøret, på med løbeskoene og så bare der'u'a ;-)

Det med teknikken skal du nok få styr på - og ellers vil jeg anbefale en Garmin-tingest i stedet... den snakker godt nok ikke til dig - men er noget simplere og så kan du efterfølgende få vist din rute direkte her på tracktime ;-)

Mvh.

Daniél

6. Lille Tyksak kommenterede...

Hej Daniél,
ja... jeg lå lige stille i fire dage pga. en lidt overmodig hoppen på en blød trampolin.
Og ja, jeg glæder mig til at benene ikke er så tunge, men elsker stadigvæk at løbe og glæder mig til min tur i morgen.

Jeg drømmer også om en Garmin-tingest :) - og har tænkt på at købe en Garmin 110 i luserød. Jeg er klar over, at den ikke er til hardcore trænere, men tænker, at den vil være fin til en lille lunter som mig selv.

Kærlig hilsen
Susan

PS. Alle kommentarer gør mig virkelig glad :)

Navn
Hjemmeside
E-mail
E-mail adressen bliver ikke vist for andre
Husk mig
Kommentar

CAPTCHA Indlæs igen
Skriv tegnene, der vises i billedet ovenfor