Søndag d. 29. august 2010

Sikken en uge!!!

Det er jo simpelthen fantastisk! I dag føler jeg mig bare så utrolig heldig. Jeg har fået de dejligste kommentarer på mit sidste blogindlæg. Søde og opmuntrende ord - lige sådan noget som en glad amatør som jeg har brug for.

Tusind tak.

Jeg tager ordene og rådene til mig, og slår koldt vand i blodet. Jeg er jo kun lige startet, så nu gælder det om at opbygge formen. I mit tilfælde er det vel sådan set opbygge en form ... I går prøvede jeg så mig selv lidt af. Jeg prøvede at finde en rute, hvor der ikke var så mange bakker og løb så ellers bare så godt jeg nu kunne. Da jeg kom hjem, var det i ca. samme tid som sidst jeg løb ca. 6 km. men jeg havde jo løbet en lidt anden vej, så jeg kastede mig over rutemåleren.... 6.5 km

YES!!!

Men ikke nok med det. Ugen har også budt på noget helt andet... jeg vandt et gavekort til loebeshop.dk på 150 kr, hvilket i sædvanlig stil blev vekslet til indkøb for samlet ca 700 kr :-)

Tror I på, at min mand er glad for mig lige nu? faktisk, så... ja, han er stadig glad for mig (måske han frygtede en endnu større udskrivning?..)

Uanset hvad, så har jeg nu investeret i noget vind- og vandafvisende løbetøj, så jeg kan fortsætte min nye hobby i efteråret!

God vind derude

Pia

Kommentar

1. Hook kommenterede...

Hvor er det godt at høre :o)

Og du skal huske at fortælle din mand at der er intet der inspirerer til en løbetur, som nyt løbegrej/tøj.

Jeg er efterhånden kommet i den situation at jeg har hvad jeg skal bruge og for at være ærlig, så er det faktisk en anelse frustrerende :o) Men jeg må jo bare kigge efter "bedre" grej/tøj ;o)
Sidste vinter var jo vejrmæssigt ganske forfærdelig, men jeg løb hele vinteren igennem. Det kunne sagtens lade sig gøre med det rigtige løbetøj og faktisk var sidste vinter en af de bedste perioder i min snart tre år lange løbekarriere. Der var fin fremgang i formen og ingen skader.

Jeg glæder mig til at høre mere om din fremgang. Jeg synes det giver en glæde for løberiet også at høre om andre det går godt med :o)

/Peter

2. sneglen kommenterede...

tak for ordene på min blog :-) Jeg har med fornøjelse læst dine indlæg og synes det er rart at se andre også finde fornøjelse i at løbe. Hæng i, forbedringen kommer kun via træning og du har på Bornholm noget af det fineste trænings terræn og du er jo allerede godt på rette vej. Håber at løbe ind i dig til Etape Bornholm 2011.

3. horus kommenterede...

Hejsa,

Det lyder godt at din præmie har kunnet danne inspiration til en række indkøb hos Loebeshop.dk

Vi har på redaktionen modtaget en mail fra Loebeshop.dk om at de har lukket resten af året og er taget på ferie - takket være en ekstraordinær stor ordre fra en Tracktime bruger :-)

God vind derude!!!

Daniel

4. piw kommenterede...#sneglen - Det vil være hyggeligt at løbe ind i hinanden, men jeg er ikke klar til at vove mig med i etapen (som vi bare kalder det her) som løber. Jeg forbliver tilskuer... lidt endnu.

# Daniel - LOL - totalgriner!

Pia

Navn
Hjemmeside
E-mail
E-mail adressen bliver ikke vist for andre
Husk mig
Kommentar

CAPTCHA Indlæs igen
Skriv tegnene, der vises i billedet ovenfor