Tirsdag d. 3. januar 2012

En ny sæson!!

Så sluttede sæsonen 2011, det har været en rigtig god, spændende og oplevelsesrig sæson.

Jeg started som jeg skrev med en halvmarathon i Holstebro med en lovende tid på 1:33 med føret taget i betragtning. Så var jeg i Berlin sammen med en masse glade løbere fra "Holstebro Avis-marathon", som jeg i øvrigt har fulgt som træner/fartholder. Nå men i Berlin løb vi halvmarathon i det skønneste sommervejr - Det var dog en smule for varmt til at jeg kunne løbe under 1:30 som var målet, men en dejlig tur, som gjorde at jeg kunne nyde Berlin lidt mere en de gang jeg har været nede og løbe en hel.

Af andre løb jeg har deltaget i, kan jeg nævne "Extrem Marathon" i Silkeborg, som i sig selv ikke er et marathon, men et etapeløb over to dag, hvor man ialt løber 50 km, men man skal selv finde rundt, og man skal selv transportere mad, sovepose og telt - undervejs skal man så lige svømme over et par søer og åer, men det er helt klart et rigtig godt arrangement, som jeg helt sikkert skal prøve igen i år, hvis alt flasker sig.

Den nye sæson byder på nogle faste ting - Halv- og hel-marathon i Berlin og som sagt før Extrem Marathon i Silkeborg, og så har jeg lige set et nyt løb i Thy, som jeg syntes kunne være rigtig spændende (Thy Trail Marathon). Man slutter i Klitmøller, så afhænger starten af om man løber hel- eller halv. Men jeg tror de har lavet et løb der oppe, som gi´r en rigtig god naturoplevelse.

Så har jeg nogel løbevenner som jeg dyrker lidt adventurerace med, dem skal jeg nok også lege lidt med ;-)

Jeg håber at i alle får en rigtig god sæson 2012.

Kommentar

Navn
Hjemmeside
E-mail
E-mail adressen bliver ikke vist for andre
Husk mig
Kommentar

CAPTCHA Indlæs igen
Skriv tegnene, der vises i billedet ovenfor