Tirsdag d. 24. januar 2012

Løb i Korsør?

Egentligt et fjollet spørgsmål, for selvfølgelig kan man løbe i Korsør!

Men sagen er den, at jeg skal til Korsør på et to dages kursus og tænkte, at det da var en fin anledning til at se noget nyt/ prøve en ny løberute :-)

En del af motivationen for at blive ved med at løbe, når man som mig er på et ganske lavt niveau, er en blanding af at mærke fremskridt og så noget afveksling i løbsrute. Sådan har jeg det i hvert fald.

Lige nu er jeg igen igen igen ved at oparbejde en god vane, med at løbe 2-3 gange om ugen. Jeg er kun ganske få uger inde i min gode stime, så sådan et lille kursus, skal simpelthen ikke få lov til at vælte mig af pinden... så tasken må pakkes med løbegrejet. Det fylder jo så heldigvis ikke så meget, og når man sådan slæber det med, lægger det da også et lille dejligt pres på mig selv, for at jeg så også skal bruge det!

Kender I det? Lægge fælder for sig selv, så det bliver lidt sværere at finde på undskyldninger?

Et andet kneb jeg bruger mod mig selv for tiden er nike+ sportsband. Det blev sportsbandet, da det er en lille fiks ting at have om håndleddet... og jeg hører alligevel ikke musik til mit løb. På deres hjemmeside, kan man sætte sine egne mål for enten hvor mange ture, hvor hurtige ture, hvor mange km  etc man vil opnå inden for en bestemt dato. Når målet så er sat, viser den hele tiden om man er forud eller bagud ift tidsplanen. Eller målet rettere. GENIALT - for jeg hader at være bagud!

Så derfor kan jeg ikke bare trække to dage ud af kalenderen. For hvis nu vejret er godt og hovedet trænger til en løbetur (og mit nike+ mål skal nåes..), så skal løbetøjet jo være med - og når det er med, er det da fjollet ikke at bruge det.. :-)

God vind derude - løb glad og skadesfrit!

 

Kommentar

1. horus kommenterede...

Det lyder som en rigtig god plan at pakke løbetøjet med på kursus.

Jeg lavede selv samme nummer sidste år. Og der er endvidere den bonus at efter en kursusdag, hvor man bliver bombarderet med ny viden og nye indtryk, så er en løbetur det ultimative værktøj til at få klaret hovedet og få noget fornyet energi.

Det lyder kanon-smart med Nike+ koncepterne... måske vi skulle lade os inspirere her på T4R :-)

Held og lykke med løberiet!

Mvh.

Daniél
T4R.dk

Navn
Hjemmeside
E-mail
E-mail adressen bliver ikke vist for andre
Husk mig
Kommentar

CAPTCHA Indlæs igen
Skriv tegnene, der vises i billedet ovenfor